Video : Tipsbladet
Generelle

Ricardo Moniz kan lande nyt trænerjob

Den tidligere Randers FC-træner er angiveligt i spil til et nyt job som cheftræner, denne gang i Ungarn.

Ricardo Moniz har ikke været cheftræner i lidt over to år, men nu kan den tidligere Randers FC-træner angiveligt få en ny chance for at stå i spidsen for et mandskab.

Således er den 57-årige hollænder et af flere navne, der er i spil til cheftrænerjobbet hos Zalaegerszegi TE, der spiller i den bedste ungarske række. Det skriver det ungarske fodboldmedie Csakfoci.

Hvis han ender med at blive ansat, vil det ikke være første gang, at Ricardo Moniz skal arbejde i Ungarn. Fra 2012 til 2013 var han cheftræner i storklubben Ferencvaros, med hvem han vandt ligacuppen.

Mange Superliga-fans vil nok huske Ricardo Moniz mest for sin korte tid i Randers FC i 2017/18-sæsonen, samtidig med at mandskabet blev fulgt af et tv-hold fra Eurosport til serien “Superliga Backstage”. Det, følte han, var en stor hæmsko for hans arbejde. 

- Jeg arbejdede en hel dag med en mikrofon på, og det var svært. Men jeg var ærlig. Jeg kan ikke lide, når folk spiller skuespil. Men rent professionelt var det svært. Det har sikkert været underholdende for folk hjemme i sofaen, men vi stod og skulle redde en klub, sagde Ricardo Moniz i et interview med Tipsbladet sidste år

Han blev fyret efter blot ni kampe i spidsen for mandskabet og kom efterfølgende til slovakiske AS Trencin og hollandske Excelsior, hvor han dog blev fyret i januar 2020. I knap et år har han været ansat som ungdomstræner i den tyske traditionsklub Hamburger SV.