• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Risikerer transferban på grund af Cornelius-penge

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Trabzonspor har endnu ikke betalt Andreas Cornelius' bagland de penge, som klubben skylder hans agent Per Steffensen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I december kom det frem, at Andreas Cornelius' agent, Per Steffensen, havde sagsøgt Trabzonspor for tilgodehavender ved transferen af angriberen.

Det var både penge i forbindelse med salget til Trabzonspor fra Parma og hans retur til FC København. Der var tale om to beløb 1,33 millioner kroner og 530.000 kroner. Det skrev flere tyrkiske medier før årsskiftet.

Trabzonspors økonomiske krise er dog ikke blevet løst, hvor ikke særligt meget tyder på, at Andreas Cornelius-lejren har fået sine penge endnu. Flere tyrkiske medier belyser igen sagen, hvor det dog kun er den godt halve million som bliver nævnt.

Den er endnu ikke blevet betalt, og derfor skriver spor.haber7.com nu, at hvis pengene ikke falder snart, så risikerer Trabzonspor at blive ramt af sanktioner i form af en transferban.

Per Steffensen er ikke den eneste, som har penge til gode hos Trabzonspor. Det har flere nuværende spillere - herunder Jens Stryger Larsen - også. Han og flere andre har ikke fået løn i fire måneder.

En enorm gæld, en netop afgået præsident og jordskælvet er årsag til, at Trabzonspor har enorme udfordringer med at få styr på økonomien. Det kan nu koste dem en transferban.

Andreas Cornelius skiftede i sommer retur til FC København for 45 millioner kroner, hvor opholdet indtil videre har budt på et hav af skader. Igen er skarpretteren ukampdygtig, da han under opvarmningen til en træningskamp mod Brann måtte trække sig.

To pokalmål har Andreas Cornelius, 30 år, leveret siden han drog retur til dansk fodbold. FC København giver en status på ham, når resten af klubbens spillere vender retur fra landsholdsopgaver, har de tidligere fortalt.

I sidste sæson var han en stor profil for Trabzonspor, som han hjalp med at vinde det tyrkiske mesterskab.