• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nikolaj Kesting

Ronaldinho scorerede mod Madrids legender

Foto: Getty Images

Figo, Ronaldinho, Deco og mange flere pensionerede spillere var tirsdag taget til Israel for at spille en legende-kamp mellem Barcelona og Real Madrid.

Af Nikolaj Kesting

Der var gensyn med mange gamle stjerner tirsdag i Tel Aviv, hvor Barcelona og Real Madrids gamle drenge spillede en opvisningskamp foran et fyldt stadion. 

Barcelona havde blandt andet fundet Ronaldinho, Rivaldo og Deco frem, mens at Real Madrid havde Figo og Roberto Carlos med fra øverste hylde. 

Kampen endte 3-2 til Madrid-legenderne, selv om Ronaldinho formåede at bringe Barcelona foran i første halvleg. Du kan se højdepunkterne fra kampen her.

Figo blev før kampen spurgt ind til hans tanker vedrørende de gamle optagelser med klub-præsident Florentino Pérez, som er kommet frem i pressen. Blandt andet kalder præsidenten Figo for en skiderik på en af optagelserne.

Portugiseren tager dog situationen i stiv arm, og kaldte det en lukket sag, da klubpræsidenten har kontaktet Figo efterfølgende. 

- Jeg mener, at det er en privat samtale, som er taget ud af kontekst. Jeg har snakket med ham og han har undskyldt, så for mig er det en lukket sag, sagde Figo ifølge Football Espana. 

Figo måtte i kampen finde sig i at blive buet af, da Barcelona-fansene stadig ikke har glemt hans skifte til Real Madrid, til trods for det er 21 år siden, portugiseren lavede "det forbudte skifte". 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020