Video : Tipsbladet
Generelle

Ronaldo afslører vild målsætning: Alt er muligt

Cristiano Ronaldo regner med at nå 900 mål i karrieren, men portugiseren afviser ikke, at han også kan nå 1000 scoringer.

Han har sagt farvel til europæisk topfodbold, men i landsholdsregi spiller Cristiano Ronaldo fortsat en vigtig rolle. 

Fredag blev den 38-årige superstjerne nemlig dobbelt målscorer i Portugals 3-2-sejr over Slovakiet i EM-kvalifikationen, og dermed er han nu oppe på 851 fuldtræffere i karrieren. 

Efter slutfløjtet afslørede Cristiano Ronaldo, at han har en drøm om at nå op på 1000 scoringer i karrieren. 

- FC Portos præsident har udfordret mig til at nå 1000 mål. Jeg tror, at det bliver meget svært, men som sagt må vi se, hvordan jeg har det mentalt og i forhold til motivation. Og så er der selvfølgelig det fysiske, lyder det, iffølge L'Equipe, fra Cristiano Ronaldo. 

- Vi må se, om mine ben og min krop behandler mig lige så godt, som jeg behandler dem. Det er de små skridt, der motiverer mig. For at nå 1000 skal jeg først nå 900. Der er stadig lang vej. Jeg tror på, at jeg når det. Det handler om at tage ét skridt ad gangen. Man bør sætte sig kortsigtede målsætninger, ikke langsigtede. Jeg har stor tiltro til, at jeg når 900, men der er stadig et godt stykke vej til 1000. Men alt er muligt. 

Cristiano Ronaldo fylder 39 år til febuar, og Al Nassr-stjernen skal nok fortsætte karrieren en del år endnu, hvis han skal score yderligere 149 mål.