Flere danske spillere har fundet vej til Rundens Hold i tredje og sidste spillerunde i EM-gruppespillet, hvor Robert Lewandowski blandt andet brillerede forgæves.

Der var masser af drama i tredje og sidste spillerunde af EM-gruppespillet, hvor Danmark sikrede sig avancement efter en stor kamp mod Rusland i Parken.

Vi tager her et nærmere kig på de bedste individuelle præstationer i tredjespillerunde.

Her følger Rundens Hold i tredje runde af EM-gruppespillet - sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Lukas Hradecky, Finland
Den tidligere Brøndby-målmand leverede flere store redninger i Finlands kamp mod Belgien, der først i det 74. minut formåede at passere Hradecky, der var meget uheldig med at score selvmål.

Højre back: Andreas Christensen, Danmark
Chelsea-spilleren var muligvis ikke den mest fremtrædende spiller i størstedelen af sejren over Rusland, men han leverede kampens højdepunkt, da han ti minutter før slutfløjtet afgjorde kampen med et rent drømmehug.

Midterforsvarer: Aymeric Laporte, Spanien
Manchester City-spilleren scorede til 2-0 og var solid i defensiven mod Slovakiet, da Spanien endelig kom i gang under EM.

Midterforsvarer: David Alaba, Østrig
Den nye Real Madrid-stjerne var banens bedste, da Østrig sikrede sig andenpladsen i gruppe C med en lidt overraskende 1-0-sejr over Ukraine. Lukkede ned for Yarmolenko, og bidrog også offensivt.

Venstre back: Joakim Mæhle, Danmark
Atalanta-spilleren var en af Danmarks bedste spillere i sejren over Rusland. Prøvede konstant at komme frem over stepperne, og scoringen til 4-1 var af høj klasse.

Højre midtbanespiller: Mikkel Damsgaard, Danmark
Danmark havde svært ved at komme frem til de store chancer i første halvleg af opgøret mod Rusland, indtil den 20-årige Sampdoria-spiller scorede et drømmemål efter 38 minutter.

Central midtbanespiller: Georginio Wijnaldum, Holland
Hollændernes kaptajn har haft et forrygende EM indtil videre. Den nye PSG-spiller er nu oppe på tre scoringer, efter at han blev dobbelt målscorer mod Nordmakedonien.

Venstre midtbanespiller: Emil Forsberg, Sverige
Forsberg gav svenskerne en vigtig tidlig føring mod Polen med en velplaceret afslutning, og gjorde det senere til 2-0, da polakkerne var begyndt at lægge pres på.

Højre angriber: Adam Szalai, Ungarn
De fleste havde forventet, at Ungarn skulle have tæsk i gruppe F, men ungarerne var faktisk ekstremt tæt på at gå videre. Kaptajnen Adam Szalai gav ungarerne en chokføring med et flot hovedstødsmål i begyndelsen af onsdagens opgør mod Tyskand i München, og stod senere for assisten, da Ungarn scorede til 2-1.

Central angriber: Robert Lewandowski, Polen
Efter 3-2-nederlaget til Sverige er Polen færdige ved EM, men polakkerne kan ikke bebrejde Robert Lewandowski noget som helst. Bayern München-stjernen ramte træværket to gange i første halvleg, og scorede senere to gange i anden halvleg. Især den første scoring var af høj klasse.

Venstre angriber: Xherdan Shaqiri, Schweiz
Liverpool-spilleren slog til, da Schweiz havde mest brug for det. Shaqiri var dynamisk i offensiven og bragte Schweiz foran på et kongemål, da han sendte bolden op i krogen på et langskud.