• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle
Sponsoreret artikel

Sådan får du en krop som Ronaldo

Sådan får du en krop som Ronaldo
.

Hvis man går og drømmer om at få sig en krop som Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo, så kan du få gode råd her.

Af

Vi kender efterhånden alle til den legendariske fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Han er ikke længere kun kendt af seerne for sit talent ude på fodboldbanen, men også for hans imponerende udholdenhed og krop. Under lanceringen af hans undertøjskollektion afslørede fodboldspilleren alle hemmelighederne bag hans træning. Og det viser sig, at selv dem derhjemme kan være med.

Op på løbebåndet

Selvom Cristiano Ronaldo har løftet sløret for hemmelighederne bag sin krop, skal det lige siges, at han ikke er kommet sovende til hans vilde succes. Hver dag arbejder han som en atlet på at vedligeholde sig selv og på at forbedre sit spil ude på banen.

Til træning løber han altid et par omgange rundt om fodboldbanen. Men hvis du ikke har sådan én på hånden, kan det også hjælpe at tage en tur på løbebåndet. De fleste professionelle fodboldspillere træner flere gange om ugen i et par timer, men Cristiano Ronaldo træner fem til seks timer om dagen med kun én enkelt fridag. Og det meste af hans træning består hovedsageligt af en kombination af løb og sprinttræning.

Det handler i høj grad om at styrke dine ryg- og benmuskler. På et løbebånd ville du kunne justere hældningen og træne musklerne både forrest og bagerst på dine ben. Men for at få den optimale effekt på et løbebånd, skal der disciplin og høj intensitet til. Det er også et af Cristiano Ronaldos tips til en bedre krop.

Det er essentielt at holde sig motiveret. Og det er vigtigt at få sit blod til at pumpe for at øge ens udholdenhed. Hvis anvendt på den rette måde vil løbebåndet hjælpe dig med at forbedre din kondition. Husk også at varme op på den rigtige måde.

Få den optimale effekt ud af træningen

Cristiano Ronaldo lever et liv, hvor det kun er naturligt, at han præsterer så godt på fodboldbanen. Han er som en maskine, der træner hele tiden. Men et af hans træningstips er dog, at man skal huske at få sig noget søvn. Det er godt at gå tidligt i seng, da søvn hjælper musklerne med at restituere.

Derudover er det vigtigt at huske på, at træningen ikke behøver at overtage hele dit liv. Du kan motionere hvor som helst. Du kan sagtens træne mavemuskler i dit eget soveværelse. Så længe du sætter dig nogle mål og holder dig til dem.

Der ville dog ikke længere være plads til dårlige undskyldninger, hvis du allerede havde et løbebånd i dit hjem. Men det kan derfor godt være ekstra effektivt at træne med en partner, da en smule konkurrence er god til at hjælpe dig med at få presset dig selv til det yderste og vedligeholde dit fokus.

Derudover nævner Cristiano Ronaldo, at det er vigtigt at kombinere sin træning med en god kost. Hvis du træner regelmæssigt, skal du sørge for at holde energiniveauet højt. Det er altid en sund idé med en proteinholdig kost fyldt med kulhydrater, grøntsager og fuldkorn. Og selvfølgelig rigeligt med vand.