• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Sær transfer: Japansk legende tager til Litauen

Foto: Getty Images

Keisuke Honda tager en tur til Litauen.

Af Ole Hoffskov

Keisuke Honda har kørt langt på literen i sin karriere, som har bragt japaneren til Holland, Rusland, Italien, Mexico, Australien, Brasilien, Portugal, Aserbajdsjan og nu Litauen.

Den 35-årige angriber har således underskrevet en kontrakt med FK Suduva, der tre gange har vundet det litauiske mesterskab og er godt på vej mod det fjerde af slagsen.

Keisuke Honda har senest repræsenteret Neftci Baku i Aserbajdsjan, og nu går turen altså til Litauen, hvor angriberen skal spille med nummer 3 på ryggen i FK Suduva.

Japaneren er ét af de allerstørste fodboldnavne i Japan, og Honads karriere toppede, da han tørnede ud for mægtige AC Milan fra 2014 til 2017. Keisuke Honda har på mange måder haft en usædvanlig karriere med mange klubskifter, og i 2018 nåede han såmænd også at være landstræner for Cambodia, mens han fortsat var aktiv. 

Keisuke Honda har spillet 98 landskampe for Japan og deltaget ved tre VM-slutrunder. I 2010 scorede han det ene af målene, da Japan sendte Danmark hjem med en 3-1-sejr i det indledende gruppespil. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020