• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Satser stort: Nu kan vi sammenlignes med Danmark

Foto: Getty Images

Australsk klub satser stort med nyt projekt, som vil kunne bringe dem op siden af danske klubber.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Den australske klub Sydney FC er igang med et stort projekt, som skal sikre dem fremtidig succes.

Klubben er igang med at bygge helt nye og moderne faciliteter under navnet Sky Park, som skal hjælpe dem med at være konkurrencedygtige ikke bare i Australien men også internationalt.

Sydney FC har en klar målsætning om at kunne producere stjernespillere og med det nye projekt undervejs, så er klubbens administrerende direktør, Adam Santo, sikker på, at man vil nærme sig danske standarder.

- Hvis man sammenligner vores forudsætninger med dem, hvor de argentinske, danske og franske spillere træner, så er vi langt bagud. Men når vores nye Sky Park står færdig, så kan vi sammenligne os med dem, siger han til klubbens hjemmeside.

Den såkaldte Sky Park forventes at stå færdig i midten af 2023. Adam Santo glæder sig til at kunne åbne dørene til de topmoderne faciliteter næste år. 

- Det bliver en gamechanger for Sydney FC at have faciliteter, som passer bedre til en professionel fodboldklub. Det er spændende, at hele vores klub for første gang skal huses under et tag. Vores mandlige og kvindelige spillere vil have de samme faciliteter, og så ser vi frem til at byde alle velkommen, når Sky Park åbner, siger Adam Santo.

Sydney FC indtager aktuelt sjetteplads i ligaen med syv point efter de første seks spillerunder. Næste opgave er førerholdet Melbourne Victory, der kommer på besøg på lørdag.