Video : Tipsbladet
Generelle

Schmeichel ser tilbage: Det var meget respektløst

I en podcast med Gary Lineker har Kasper Schmeichel reflekteret over sit ophold i Leeds United, hvor den danske keeper havde det lidt svært med klubbens fans, der sang nogle mindre positive ting om hans far.

En enkelt sæson i Leeds United blev det til for Kasper Schmeichel, inden han i 2011 rykkede til Leicester City og blev en klublegende. 

Opholdet i Yorkshire-klubben var dog ikke specielt godt, selvom Schmeichel var fast starter i Championship-klubben. Sådan lyder det fra Kasper Schmeichel i podcasten 'The Rest Is Football', hvor Gary Lineker er vært.  

- Jeg nød ikke min tid i Leeds, hvilket er en skam, for det er en utrolig klub. Jeg tror, at det var det forkerte tidspunkt, det forkerte sted og den forkerte person. Jeg var nok meget umoden i min væremåde, og på daværende tidspunkt følte jeg, at der blev sagt nogle ting om min far, der var meget respektløse. 

- Hør her, jeg forstår godt rivaliseringen (mellem Leeds United og Manchester United, red.). Men når du kalder min far visse ting, så vil det ikke gøre mig glad, selvom du siger, at jeg er okay. De plejede at synge en sang - jeg vil ikke nævne ordet - hvor de sang at min far er noget, men jeg er okay. Jeg er ældre nu, og jeg forstår godt drilleriet, men du kalder stadig min far noget, og det vil aldrig gøre mig glad, lyder det fra Kasper Schmeichel i podcasten. 

Udover det problematiske forhold til Leeds-fansene husker Kasper Schmeichel også, at han blev udsat for urefærdig kritik fra cheftræner Simon Grayson. 

- Vi havde en hæderlig sæson. Vi sluttede lige udenfor playoff-pladserne. Træneren bebrejdede mig for, at vi indkasserede for mange mål, selvom virkeligheden var, at jeg var skadet i to måneder, hvor vi vist tabte 7-4 til Preston (resultatet var 6-4, red.) og vi tabte 6-0 og 5-0 (Leeds tabte 5-2 til Barnsley, red.).

- Jeg indkasserede faktisk ikke særligt mange mål, og jeg havde en hæderlig sæson, omend ikke en fantastisk sæson, lyder det fra Kasper Schmeichel. 

Kasper Schmeichel er i øjeblikket i Anderlecht, men den danske landsholdskeeper kan have spillet sin sidste kamp for den belgiske klub, da han er skadet forud for sæsonens sidste kamp mod Antwerpen.

Flere belgiske medier har i den seneste tid spekuleret i, at Schmeichel forlader Anderlecht efter denne sæson.