• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Se her, BIF: Landsholdsspiller kan være gratis

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge et tyrkisk medie er der meget, der tyder på, at Jens Stryger Larsen får lov til at forlade klubben gratis, hvis han kan finde en ny klub.

Af Kenneth Jensen

Den danske back Jens Stryger Larsen skal være interessant for Brøndby IF, og nu er der meget, der tyder på, at BIF kan fokusere på at skrue en god lønpakke sammen, i stedet for at aflevere millioner til Trabzonspor.

Bare et halvt år efter danskerens skifte til den tyrkiske klub er der masser af rygter i Tyrkiet inden åbningen af transfervinduet, og meldingen er altså, at Jens Stryger Larsen, som man hentede på en fri transfer, kan få lov at forlade klubben igen. Tilmed uden en transfersum.

Danskeren kom fra italiensk fodbold og Udinese, og årsagen til, at man nu vil lade ham gå, er, at Bruno Peres, der har været skadet, ventes at være tilbage i aktion. Og brasilianeren vurderes i Fotomac til at være foran Jens Stryger Larsen.

Mediet mener timed, at det ender med, at Jens Stryger Larsen ganske enkelt ikke bliver registreret til forårssæsonen i den tyrkiske række, og at man derfor håber på, at det animerer den 31-årige back til at forlade klubben.

Fotomac mener, at Jens Stryger Larsen, der har en fortid i Udinese, Austria Wien, FC Nordsjælland og Brøndby IF, kan få lov til at forlade klubben uden en transfersum. Oprindeligt håbede Trabzonspor på at score en sum for danskeren, men det vurderes ikke længere at være muligt.

Mediet skriver ligeledes, at pilen peger mod et skifte til Danmark for 31-årige Jens Stryger Larsen, der var med Danmark til VM, men ikke spillede et eneste minut i det, der endte som en stor skuffelse.

Og mon ikke det er Brøndby IF, der hentydes til? I hvert fald har B.T. tidligere beskrevet, at Brøndby IF går efter at hente Jens Stryger Larsen tilbage til dansk fodbold og den københavnske Vestegn.

Jens Stryger Larsens aftale med Trabzonspor løber frem til sommeren 2025 - sakskøbingenseren kom til BIF fra Herfølge Boldklub som ungdomsspiller, og han fik altså sin professionelle debut i Brøndby IF.