• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Se klippet: Ronaldo i skænderi i omklædningsrummet

Foto: Getty Images

I dokumentarserien 'All or Nothing: Juventus' kan man se et klip fra sidste sæson, hvor Cristiano Ronaldo tordner mod sine Juventus-holdkammerater under en Champions League-kamp mod Porto.

Af Lars Gram-Hanssen

Juventus blev i sidste sæson slået ud af Champions League af Porto, og i pausen af ottendedelsfinalen var stemningen blandt Juventus-spillerne da også ganske dårlig. 

I Amazon Prime-serien 'All or Nothing: Juventus' kan man således se et klip (som kan ses her) fra Torino-klubbens omklædningsrum i pausen af returkampen mod portugiserne. 

Her var stillingen således 1-0 til Porto, og den samlede stilling var 3-1 til portugiserne, der havde vundet det første opgør på hjemmebane. Og Juventus-spillerne var derfor i elendigt humør, da de kom ind i omklædningsrummet efter første halvleg.

Særligt Cristiano Ronaldo var rasende, og superstjernen kom blandt andet på kant med holdkammeraten Juan Cuadrado.

Opfordring fra Cuadrado
Cristiano Ronaldo luftede således sin utilfredshed, da han trådte ind i Juventus' omklædningsrum. 

- Vi er nødt til at arbejde hårdere! Hvad fuck! Vi spiller slet ikke. Slet ikke, lød det således, ifølge Tuttosport, fra portugiseren.

Juan Cuadrado klappede herefter Cristiano Ronaldo på skulderen, mens colombianeren opfordrede portugiseren til at tage den lidt med ro.

- Vi spiller som lort hele tiden! lød svaret dog fra Ronaldo, der altså ikke var klar til at falde ned.

Juan Cuadrado opfordrede herefter Cristiano Ronaldo til at finde en anden retorik frem.

- Du er nødt til at være et forbillede for alle, lød det således fra colombianeren.

Pirlo sagde stop
Cristiano Ronaldo erkendte herefter, at han også selv havde spillet skidt.

- Også mig. Det gælder også mig. Vi er nødt til at fortælle hinanden sandheden. Vi har spillet som lort. Det her er en Champions League-kamp. Vi har ingen personlighed, lød det således fra superstjernen.

Den daværende Juventus-cheftræner Andrea Pirlo forsøgte herefter at få Cristiano Ronaldo og Juan Cuadrado til at droppe mundhuggeriet.

- Det er nok nu, Cri. Også dig, Juan. Der er brug for ro og tålmodighed. Ikke skænderier. Vi skal vise personlighed og hjælpe hinanden nu, lød det således fra Pirlo. 

Juventus kom i anden halvleg tilbage i kampen efter to scoringer af Federico Chiesa, men Porto scorede igen i den forlængede spilletid. Juventus fik herefter scoret til 3-2, men røg ud på reglen om udebanemål.

Ifølge Tuttosport sad Cristiano Ronaldo længe og græd med ansigtet begravet i hænderne, da portugiseren kom tilbage i omklædningsrummet efter det sidste fløjt. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020