• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Simon Kjær hyldes: Skal langsomt videre nu

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Simon Kjær blev mandag hyldet for sin helterolle i forbindelse med Christian Eriksens kollaps i juni. Nu fortæller han, at han langsomt vil komme videre.

Af Jacob Quvang

Mandag aften blev Simon Kjær kåret som den 18. bedste spiller i verden ved Ballon d'Or-kåringen, og undervejs i prisuddelingen blev han også hyldet for sin rolle under Christian Eriksens kollaps i Parken tilbage i juni mod Finland. 

En episode som fortsat sidder dybt begravet i midtstopperen, men som han samtidig også nu er klar til at komme videre fra. Det fortæller han til Sky Italia

- Med hensyn til Eriksens ulykke ønsker jeg langsomt at komme videre. Det er en personlig hændelse, som jeg langsomt er nødt til at gemme væk. Også på grund af alle de mennesker og journalister, der altid spørger mig om den episode, siger Kjær, der aldrig vil glemme minutterne. 

- Det er en hændelse med en lykkelig slutning, men langsomt må jeg lukke ned for den fortælling. Også for min egen skyld. Det er noget, der altid bliver i mit hjerte, som jeg aldrig vil glemme.

Simon Kjær har på banen haft et formidabelt 2021, hvor han kom i semifinalen til EM, ligesom han også nyder stor succes for sin italienske klub AC Milan.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020