• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Skal på klubjagt: Dansk bomber er færdig i England

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det tidligere AaB-talent får ikke forlænget sin aftale med Queens Park Rangers, når aftalen udløber ved udgangen af juni.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Danske Marco Ramkilde havde i en tidlig alder verden liggende for sine fødder, da han bragede igennem i den danske U19-lige for AaB.

Skader har siden bremset udviklingen for danskeren, der i dag er 24 år gammel. Skaderne gjorde også, at han tilbage i 2019 ikke fik forlænget aftalen med AaB trods snakke om et fremtidigt samarbejde.

Det satte ham i sommeren 2019 i en situation, hvor han stod uden klub i syv måneder, indtil Queens Park Rangers valgte at lave en aftale med danskeren.

- Fra den første dag af min prøvetræning følte jeg, at det var et perfekt match. Det er en klub med en stor historie, og det er en stor chance for mig. Jeg ser frem til at vise, hvad jeg kan. Jeg vil gerne udvikle mig, og med trænerstabens hjælp kan jeg forhåbentlig forbedre mig og hjælpe klubben, hvis jeg får chancen, sagde Ramkilde dengang til klubbens hjemmeside.

Marco Ramkilde har tilsyneladende ikke fået vist sig nok frem sidenhen, da QPR for nyligt annoncerede, at Ramkilde ikke fortsætter i klubben, når aftalen udløber ved udgangen af juni.

Den seneste tid har han trænet med i sin tidligere klub AaB, hvor han holder formen ved lige, indtil han har fremtiden på plads.

- Det er min ambition, at jeg har en klub på plads, så jeg kan være med til sæsonforberedelserne. Derudover er det helt klart spilletid, som jeg kommer til at vægte. Jeg vil gerne havne i en klub, som har en vigtig rolle tiltænkt mig. Det er noget, jeg vægter meget højt. Det har været fint at træne i QPR, men jeg har brug for at spille kampe, siger Marco Ramkilde til Nordjyske.

Ifølge danskeren skal man ikke lægge noget i, at han træner med i AaB. Marco Ramkilde har været en del af QPR i to år, hvor han hovedsageligt har været tilknyttet klubbens U23-mandskab.

Angriberen har en enkelt optræden i The Championship. Tilbage i 2020 blev han indskiftet, og fik 33 minutter mod West Bromwich i en kamp, der endte 2-2.