Video : Tipsbladet
Generelle

Skifte på vej? Andreas Bruus åben for Superligaen

Andreas Bruus kan meget vel være på vej videre til sommer, og et skifte til Danmark skal ikke udelukkes. Det fortæller agent Mikkel Beck til Tipsbladet.

​​Et skifte til udlandet er en drøm for mange spillere, men indtil videre har Andreas Bruus’ ophold i ESTAC Troyes ikke været nogen dans på roser.

I sidste sæson endte ESTAC Troyes næstsidst i Ligue 1 og rykkede ud med et brag, og i den indeværende sæson flirter klubben i den grad med en nedrykning til Frankrigs tredjebedste række, National. Aktuelt er Troyes fjerdesidst i rækken, og de fire nederste rykker ud.

Derfor kan et skifte meget vel blive aktuelt for den tidligere Brøndby-spiller. Det fortæller Andreas Bruus’ agent, Mikkel Beck, til Tipsbladet.

- Den her sommer vil det være noget, vi vil kigge på, siger Mikkel Beck og erkender, at klubben situation er langt fra det, man ønskede:

- Det har ikke været det, vi håbede på. Man håber altid på, at man kommer til en klub, hvor alt vil gå godt, og hvor man bliver en del af en spændende rejse, men sådan er det ikke altid. Når man skriver med en ny klub, ved man jo ikke, hvordan det kommer til at gå, men selvfølgelig havde vi håbet på et andet scenarie end en nedrykning i første sæson og en nedrykningskamp i den anden sæson.

- Det var ikke, hvad vi håbede på, og heller ikke når man ser det i lyset af, at Manchester Citys ejere ejer klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Andreas Bruus i aktion mod Kylian Mbappe i sidste sæson. Foto: Alamy

Superliga-comeback?
Forud for transfervinduets åbning til juni bliver markedet for den 25-årige højre back også sonderet.  

- Det er da klart. Mit job er jo at være fodboldagent, så jeg laver mit job for ham som for alle mine klienter. Nu står sommeren for døren, og det vil sige, at vi snakker med markedet, og det gør vi også for Andreas og snakker om, hvad der kunne være af interesse, siger Mikkel Beck og tilføjer:

- Han har en super god alder og er en rigtig dygtig spiller med et godt navn, så jeg er rimelig rolig om, at hvis vi skal afsted til sommer, finder vi en god løsning.

Er håbet at blive i udlandet eller er det aktuelt med Danmark?

- Jeg tror, Andreas og jeg er åbne for begge dele. Det kunne være at blive i udlandet, hvor han er glad, men hvis der er et spændende projekt i Danmark, Sverige eller Norge, ville man være lydhør for det. Vi tager det stille og roligt, og det er stadig meget tidligt. Vi sonderer terrænet og ser, hvad der kan være af muligheder, lyder det fra agenten.

Andreas Bruus nåede 85 kampe og fire mål i Brøndby IF, mens det i Troyes er blevet til et mål i 40 kampe. I øjeblikket er danskeren ude med en skade.