Video : Tipsbladet
Generelle

Klopp: Jeg ligner en seriemorder

Liverpool-cheftræner Jürgen Klopp mener ikke, at han kan hamle op med Pep Guardiola, når det kommer til udseendet. Tyskeren mener således, at han selv har en tendens til at ligne en seriemorder.

Jürgen Klopp og Pep Guardiola udkæmper i disse år en intens duel i toppen af Premier League.

Begge trænere er kendt for at leve sig meget ind i kampen, når de står på sidelinien. Og Klopp erkender nu, at Pep ser bedst ud af de to.

- Jeg har aldrig tænkt over, hvordan jeg fremstår på sidelinien. Det er bare blevet sådan. Det skete bare. Det er bare sådan, jeg er. Jeg bekymrer mig ikke over, hvad folk siger om mig. Jeg er klar over, at folk ikke mener, at jeg er en stor taktiker, fordi jeg er for livlig til at være en taktiker. Jeg er den følesesladede type, i deres øjne. Pep er også meget livlig, men ikke helt lige så meget. Han ser bedre ud, når han råber. Pep ser altid perfekt ud. Hans krop, hans tøj. Alt er perfekt, lyder det ifølge FourFourTwo fra Klopp.

Ligner seriemorder
Jürgen Klopp mener endvidere, at han selv har en uheldig tendens til at ligne en galning på sidelinien.

- Jeg ligner en seriemorder, når jeg skriger. Det er på grund af mit ansigt. Jeg bider mine tænder sammen på en særlig måde. Jeg har set babyer, der har det præcis samme ansigtsudtryk.