• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Efter succesen i FC København troede Ståle Solbakken ikke, han kunne mislykkes. Her halvandet år senesre står han med to fyresedler.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Hverken FC Köln eller Wolverhampton blev en succes for Ståle Solbakken. Han droppede ellers en kontrakt med det norske fodboldforbund om at blive landstræner for at få chancen i Bundesligaen, men han blev fyret i april, og tog i sommer til England for igen at måtte tage hjem med en fyreseddel.

Efter megasucces i FC København med fem mesterskaber og Champions League-deltagelser, troede Solbakken ikke på, at det kunne gå galt.

- Jeg var vel lidt naiv og troede, jeg ikke kunne mislykkes som fodboltræner efter det, der skete i FC København. Jeg tror nok, at den ridse, jeg har fået i lakken efter Wolverhampton er alvorlig. Jeg tror nok, min position er dårligere nu i det store udland, siger Ståle Solbakken til norsk TV2.

Derfor ligger Ståle Solbakkens næste job måske i Skandinavien, men først vil han tænke sig grundigt om, inden han gør noget som helst. Han kunne godt tage et job allerede nu, men han tør ikke.

- Ja, det kunne jeg nok godt, men det ville blive et risikoprojekt af dimensioner. Og så kunne det hurtigt blive et hattrick i at få sparket. Vi må tænke os om, og det gør vi nok frem til sommer, siger Solbakken.

Ståle Solbakken blev kort efter afskedigelsen i Wolverhampton tilbudt jobbet i Vålerenga, men han overvejede det end ikke, før han sagde nej.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020