• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Spansk domstol vil have Bayern-stjerne fængslet

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS skal Bayern München-stjernen Lucas Hernandez på mandag møde op i retten i Madrid, hvor franskmanden risikerer at ende bag tremmer.

Af Lars Gram-Hanssen

En spansk domstol har informeret Bayern München-stjernen Lucas Hernandez om, at han på tirsdag skal møde op i Madrid, så han kan blive anbragt i et fængsel.

Sådan lyder det fra den spanske avis AS

Blev forbudt at se hinanden
Indkaldelsen er relateret til en episode i februar 2017, hvor Lucas Hernandez kom alvorligt på kant med sin kæreste, Amelia Lorente. De to røg således i totterne på hinanden, hvorefter de begge blev idømt 31 dages samfundstjeneste. Samtidig blev de forbudt at kontakte hinanden i seks måneder. Alligevel valgte parret at tage på bryllupsrejse sammen, lyder det fra AS. Ved ankomsten tilbage til Madrid blev parret så tilbageholdt i lufthavnen.

Den offentlige anklager krævede herefter, at Lucas Hernandez skulle idømmes et års fængsel, fordi franskmanden havde overtrådt forbuddet mod at være i kontakt med sin kæreste. 

Ifølge AS er det ikke på grund af selve det voldsomme sammenstød med kæresten, at Lucas Hernandez nu er blevet bedt om at møde op i Madrid. Årsagen er i stedet, at franskmanden ignorerede den besked, som dommeren havde givet ham. Ifølge AS er der dog en mulighed for, at domstolen vil overveje Hernandez' appel og enten lade ham slippe for fængsel eller alternativt løslade ham efter få dage. 

Rasende kæreste
Tilbage i 2017 bragte den spanske avis Sport flere detaljer om skænderiet mellem Lucas Hernandez og franskmandens kæreste. Ifølge avisen begyndte konflikten i Hernandez' bil. Lorente ventede således på Atlético Madrid-spilleren uden foran hans hus, hvorefter hun satte sig ind i bilen.

Parret begyndte herefter at skændes, og Lorente valgte så at skrabe Hernandez i ansigtet med et sæt nøgler, hvorefter hun steg ud af bilen og begyndte at ridse bilen med nøglerne. Lucas Hernandez greb herefter fat i sin kæreste, som fik et slag på kæben.

Lucas Hernandez skiftede i sommeren 2019 fra Atlético Madrid til Bayern München.