• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Stak til Brian Priske - nu undskylder han

Foto: Getty Images

Den belgiske KAA Gent-træner undskylder nu for sin stikpille til Brian Priske og Royal Antwerp.

Af Victor Risager

KAA Gents cheftræner, Hein Vanhaezebrouck, sendte tirsdag en stikpille til Brian Priske og Royal Antwerp.

- Vi kan også gøre som Antwerp: Lade os ryge ud af to konkurrencer (Europa og pokalturneringen, red.) og så sige, "vi går fuldt ud efter titlen i maj". Vi har truffet et andet valg: Vi vil fortsætte med at kæmpe i tre turneringer, lød det fra træneren.

Men nu er Hein Vanhaezebrouck kommet på andre tanker.

Således undskylder han nu via en meddelelse under titlen “Undskyldning af Hein Vanhaezebrouck” på KAA Gents hjemmeside til sin danske trænerkollega, Brian Priske, samt Royal Antwerp for sine kommentarer.

- Da jeg blev spurgt i går, om det ikke ville være for svært at fortsætte i tre konkurrencer efter nytår, svarede jeg, at vi valgte at forsøge at forblive aktive i tre konkurrencer og ikke som Antwerp, og jeg sagde, at de gerne vil konkurrere i maj for titlen, fordi de ikke vægtede de andre konkurrencer.

- Det var en forkert kommentar fra min side. Selvfølgelig har Antwerp ikke bevidst valgt at blive elimineret i de andre konkurrencer. Jeg undskylder derfor til min kollega Brian Priske, hans stab, spillertruppen, men også til ledelsen og fansene af Antwerp, lyder det fra Hein Vanhaezebrouck.

Royal Antwerp er aktuelt nummer to i den belgiske liga, hvor KAA Gent er hele nede som nummer syv. Der er seks point imellem de to mandskaber efter 16 spillerunder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020