• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Stor italiensk avis: De vil have SL-profil, men...

Foto: Getty Images

Silkeborg-profilen Sebastian Jørgensenen er sat i forbindelse med en Serie A-klub, og nu er der nyt fra Italien.

Af Karl Dorph Søe

Tidligere på ugen blev den 22-årige kantspiller Sebastian Jørgensen rygtet til  Serie A-klubben Bologna, og nu bringer det store italienske medie Gazetta dello Sport nyt om den mulige transfer i dagens avis. 

Ifølge avisen er den unge dansker på blokken hos den norditalienske klub, men er ikke deres førsteprioritet. Bologna har angiveligt rettet deres blik mod den erfarne serbiske kanstspiller Darko Lazović, der er på kontrakt hos en anden Serie A-klub, Hellas Verona. 

Lazović har tidligere spillet for Genoa, og har i en længere årrække været i serbisk fodbold. 

Jørgensen er efter sigende kun et alternativ, skulle det vise sig, at Bologna ikke kan blive enige med Verona om et køb af serberen. 

Den danske kantspiller har været særdeles velspillende for Silkeborg IF i den indeværende Superligasæson, hvor han har kvitteret med seks fuldtræffere i 15 kampe, og Søhøjlandets Helte ligger på fjerdepladsen efter første halvsæson. 

Bologna har tidligere på året haft dansk islæt i form af Andreas Skov Olsen, der dog blev brugt som wingback, en rolle som danskeren ikke var vant i. Skulle Jørgensen skifte til Italien, kan man håbe han ikke får samme arbejdsopgave som Skov, dan han bestemt ikke har sine kvaliteter i det defensive arbejde. 

Bologna ligger nummer 11 i den bedste italienske række efter 15 spillerunder. 

Sebastian Jørgensens kontrakt løber til og med sommeren 2025. I sidste sæson lavede den unge dansker 11 mål og 9 assists for Silkeborg.