Video : Tipsbladet
Generelle

Stor satsning: Viaplay løfter sløret for ny kanal

Viaplay vil fra august lancere en sportsnyhedskanal, fortæller tv-stationens sportschef til Tipsbladet.

Viaplay vil snart være klar med en ny satsning inden for sportsnyheder.

Tv-stationen vil således i august lancere en ny kanal, som skal kaldes Viaplay Sport News, der dagligt skal sende sportsnyheder og debat om de aktuelle historier i sportens verden. Det fortæller Benjamin Munk Lund, sportschef på Viaplay, til Tipsbladet.

- Det, jeg kan sige, er, at vi er i gang med at lave et nyt og spændende sportsprojekt, som skal give danskerne et helt nyt tilbud på sport. Nemlig en sportsnyhedskanal.

- Det gør vi, fordi vi mener, at danskerne mangler en sportsnyhedskanal, og fordi vi tror på, at vi kan lave noget rigtig fedt. Det er planen, og vi er så langt, at vi har slået et par jobopslag op, og jeg tør også sige, at vi kommer til at lancere Viaplay Sport News på den anden side af sommerferien, siger Benjamin Munk Lund.

Hvad skal seerne forvente af indhold, og hvor tit vil I sende live? 

- Vi sender jo en masse andet i forvejen, så det, man kan forvente, er en kanal, der leverer sportsnyheder og sportsdebat. Det er helt kort fortalt. Så skal den tilbyde sportsglade danskere et sted, hvor de kan gå hen for at blive opdateret på, hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske i sportens verden.

- Men det bliver også et sted, hvor de kan få holdninger på det, der sker. Det er både nyheder og samtaler og debat på nyhederne, men omdrejningspunktet vil hele tiden være det aktuelle i sportens verden.

- Og så spørger du om, hvordan vi kommer til at sende, og der bliver jeg nødt til at sige, at det er noget, vi stadig arbejder på. Hvordan den præcise sendeflade ser ud, glæder vi til at fortælle om senere, men jeg kan ikke være mere konkret i dag.

Benjamin Munk Lund tilføjer, at det ikke kun kommer til at omhandle de sportsgrene og ligaer, som Viaplay råder over. Hvis en tennishistorie dominerer nyhedsbilledet, skal den dækkes af Viaplays sportsnyhedskanal.

Endnu mangler nogle detaljer stadig at falde på plads - eksempelvis hvad angår værter og eksperter på kanalen - men uanset hvad er Viaplay spændte på satsningen.

- Vi glæder os og har været i gang i et stykke tid, og vi synes, det er super spændende at arbejde med. Det er et fedt projekt. Det har været sjovt, og vi glæder os til de kommende måneder, hvor vi skal finde svar på de sidste ting og skærpe profilen, siger Benjamin Munk Lund.

Viaplay Sport News ventes at gå I luften i midten eller slutningen af august.