• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Storroser dansk bomber: Tæt på at være komplet

Foto: Getty Images

Danskeren har taget den næstbedste engelske række med storm, og nu bliver han også rost til skyerne af sin angrebskollega.

Af Jacob Quvang

Emil Riis har været en af efterårets helt store profiler i den næstbedste engelske række, Championship. 

Otte mål og tre oplæg er det blevet til i 20 ligakampe hidtil, og han er med afstand den spiller i Preston-truppen, som er involveret i flest scoringer.

Hans stærke form er heller ikke gået ubemærket hen i spillertruppen. Senest har angrebskollegaen Ched Evans været ude og storrose danskeren. Det melder BBC Sport.

- Emil har gjort det virkelig godt denne sæson. Du kan se, at han har alle evnerne til at være en topangriber. For Emil handler det om selvtillid, og den har han masser af i øjeblikket. Han er nødt til at gå ind til hver kamp og tænke, at han kommer til at score, siger Evans og fortsætter:

- For at Emil kan gøre det godt, skal holdet også gøre det godt. Vi skal servicere ham og få den ind i feltet. Vi kan se, hvad han er i stand til. At få bolden i nettet. For mig er Emil næsten en komplet angriber, han skal bare være endnu mere hensynsløs. Han kan gå fra banen og have scoret to og tre mål. Men han skal komme over de chancer, han brænder ved at vide, at han kommer til at få flere chancer og score på dem. 

Emil Riis kom ikke på måltavlen i lørdagens remis mod Fulham. Til gengæld lagde han op til netop Ched Evans' udligningsmål med godt og vel 20 minutter igen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020