• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Stort Neymar-drama: Kræver træneren fyret

Foto: Getty Images

Neymar og Al-Hilals cheftræner Jorge Jesus meldes i åben krig, og brasilianeren kræver angiveligt sin chef fyret.

Af Ole Hoffskov

Neymar er dårligt nok stemplet ind i Saudi-Arabien, og nu syder og bobler det allerede om den brasilianske verdensstjerne.

Den spanske avis El Mundo Deportivo skriver, at Neymar er havnet i åben konflikt med Al-Hilals cheftræner Jorge Jesus, som brasilianeren angiveligt kræver fyret fra sin post.

Den tidligere Benfica-træner og Neymar røg ifølge avisen i totterne på hinanden efter opgøret mellem Al-Hilal og Navbahor Namangan i den asiatiske Champions League i sidste uge, hvor Jorge Jesus kritiserede den brasilianske stjerne i omklædningsrummet for en ringe indsats i 1-1-opgøret.

Neymar tog kritikken ilde op og henvendte sig efterfølgende til ledelsen i Al-Hilal med en anmodning om at fyre Jesus. Tirsdag skal ledelsen og Jorge Jesus' agent holde møde om situationen - så må tiden vise, om Neymar får sin vilje trumfet igennem.

El Mundo Deportivo skriver, at Neymar i det hele taget er misfornøjet over sin start i Saudi-Arabien, som endnu ikke har budt på en scoring fra den brasilianske støvle. Neymar er utilfreds med spillestilen, som igen peger tilbage på Jorge Jesus.

Al-Hilal købte 31-årige Neymar for mere end en milliard kroner i sommerens transfervindue.