Viborg-profil skifter til Ajax i rekordhandel
Foto: Getty Images
Generelle

Viborg-profil skifter til Ajax i rekordhandel

Anton Gaaei kan nu officielt kalde sig Ajax-spiller.

Anton Gaaei er officielt fortid i Viborg FF. Den danske back skifter til Ajax, hvor han får en kontrakt til sommeren 2028.

Det bekræfter Ajax og Viborg FF.

Over for Viborgs hjemmeside bekræter Morten Jensen, fodbolddirektør i klubben, at der er tale om et rekordsalg af viborgenserne. 

- Det er en ny milepæl for vores klub at sælge spillere til dette niveau, og vi er tilfredse med at være nået til enighed med Ajax om den største handel i vores historie. Det er en del af vores strategi at udvikle spillere til næste niveau, så stor ros til hele teamet omkring førsteholdet, i talentsektoren og alle de frivillige og ansatte, der har været en del af Antons tid i klubben. Vi ønsker Anton og familien tillykke og glæder os til at følge ham i Holland, siger Morten Jensen. 

Til Viborgs hjemmeside siger hovedpersonen selv:

- Det er lidt vildt at tænke på, hvor stærkt det er gået for mig, men jeg har nydt ethvert øjeblik i VFF, hvor jeg har haft en fantastisk tid og har lært enormt meget. Det er min klub og min by, og jeg kommer til at savne det hele her, men samtidig ser jeg også meget frem til den chance, jeg har fået nu. Ajax er en kæmpe klub, og det er en drøm, der går i opfyldelse for mig.

- Jeg vil gerne takke alle i klubben, der har hjulpet mig i alle årene. Jeg har haft gode holdkammerater og trænere og folk omkring holdet, og jeg kommer virkelig til at savne hverdagen med alle gutterne. Også en tak til alle fansene, der altid har været bag os. Jeg vil selvfølgelig stadig følge holdet tæt og jeg glæder mig til at komme på besøg igen, når der bliver mulighed for det. Tak for denne gang Viborg, vi ses, siger Anton Gaaei.

Anton Gaaei, 20 år, nåede at spille 47 kampe for Viborg FF.