• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Thorup: Svært at se os komme i problemer nu

Foto: Getty Images

Jess Thorup regner stærkt med, at FC København går videre i Conference League.

Af Mads Bye Marboe

FC København tog torsdag aften en sikker 4-1-sejr over hviderussiske Torpedo Zhodino i Parken, og faktisk var det først til allersidst, at gæsterne fik lavet et reducerende mål.

Det irriterer Jess Thorup, der dog mener, at københavnerne har sikret sig et godt udgangspunkt inden returopgøret i Kazan.

- Vi har skaffet os et godt udgangspunkt inden returkampen, men selvfølgelig er det rigtig ærgerligt, at de scorer til sidst. Jeg synes ikke engang, der var frispark, og så bliver den rettet af på vejen, så det er ret tilfældigt mål, hvor vi ellers har holdt dem helt væk fra chancer, siger han til klubbens hjemmeside.

Helt generelt var FCK-træneren til gengæld tilfreds med præstationen, og han har nu svært ved at se, hvordan Torpedo skal bringe FCK i problemer om en uge.

- Forløsningen kommer for alvor i anden halvleg, hvor vi finder mange god løsninger og scorer tre mål de første 20 minutter. Når man fører 4-0, er det altid en afvejning, om man skal gå efter det femte og sjette mål, eller man bare skal kontrollere kampen- og i givet fald hvordan. Jeg havde naturligvis gerne set, at vi havde holdt nullet, men alt i alt synes jeg, at vi spiller en rigtig fin kamp.

- Vi er stadig kun halvvejs, men jeg har svært ved at se, at vi skal komme i problemer derovre, og vi har i hvert fald et glimrende udgangspunkt.

Returopgøret spilles torsdag klokken 19.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020