• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Siyabonga Nomvethe gjorde rent bord og løb med firedobbelt hæder, da der i går var prisuddeling i Sydafrika.

Af Ole Hoffskov

I 2009 forlod Siyabonga Nomvethe AaB til fordel for Moroka Swallows i hjemlandet Sydafrika, og siden skiftet tilbage til rødderne har offensivspilleren haft gigantisk succes.

Især i den forgangne sæson har Nomvethe haft enorm succes, og det modtog han en lang række synlige beviser på i går aftes. Helt præcist modtog den tidligere AaB-spiller hele fire priser.

Han er nemlig blevet kåret som årets spiller i Sydafrika, journalisternes årets spiller, spillernes årets spiller, og desuden modtog Nomvethe den gyldne støvle som bevis på, at han var den spiller med flest mål i støvlerne i den forgangne sæson. Siyabonga Nomvethe rundede 20 sæsonscoringer, hvilket ingen i Sydafrika har gjort i syv år.

- Jeg er meget overrasket over at modtage hele fire priser. Men det beviser bare, at selvom man er fyldt 34, er man ikke færdig. Jeg håber, at jeg kan opmuntre en masse unge til at arbejde endnu hårdere, for intet er umuligt for den som arbejder hårdt, siger Siyabonga Nomvethe.

Den tidligere AaB-profil opnåede tidligere på måneden en anden milepæl, da han efter godt et års pause kunne se sig selv være tilbage i landsholdsvarmen i Sydafrika.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus