Tidl. BIF-angriber skifter til karrierens 14. klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Tidl. BIF-angriber skifter til karrierens 14. klub

Oke Akpoveta, der har en fortid i Brøndby IF, skifter til maltesisk fodbold.

Warri Wolves FC. Brøndby IF. Ravan Baku. Brønshøj Boldklub. Lyngby Boldklub. IK Frej Täby. Dalkurd FF. Helsingborgs IF. AFC Eskilstuna. FK Sabail. Norrby IF. Kokkolan Pallo-Veikot. Og Höganäs.

Oke Akpoveta har allerede været forbi hele 13 klubber i sin karriere, og snart kan den tidligere Brøndby IF-angriber skrive endnu en klub på cv’et.

Snart bliver 30-årige Akpoveta nemlig præsenteret i den maltesiske klub Valletta FC, skriver Times of Malta.

Det er ellers ikke længe siden, at Oke Akpoveta senest skiftede klub. Tilbage i april skiftede han til Höganäs i den fjerdebedste svenske række, hvor han spillede gratis for at få spilletid. Dengang fortalte han til Tipsbladet, at han stadig har ambitioner om at spille topfodbold, og at det kunne blive i Sverige, hvor han har spillet størstedelen af sin karriere.

- Der findes ingen klubber i Sverige, som ikke kender Oke Akpoveta. Jeg har haft en god tid i Sverige, så hvis jeg ikke finder en svensk klub, kan det kun skyldes, at de ikke har pengene til at skrive kontrakt med mig, eller at de måske vil satse på en yngre spiller. Det kan jeg ikke gøre så meget ved. Men jeg giver ikke op. Jeg er kun 30 år, lød det fra angriberen dengang.

I Malta skal Oke Akpoveta nu tørne ud for en klub, der historisk har været med i toppen af ligaen. Valletta FC har således vundet syv mesterskaber siden 2009, men de seneste to sæsoner har budt på skuffende resultater. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.