Video : Tipsbladet
Generelle

Tidl. Liverpool-håb rykker til femtebedste række

Efter mere end et år uden en klub har Jordon Ibe nu fundet sin næste arbejdsgiver.

Der var store forventninger til Jordon Ibe, dengang han i midten af 10'erne begyndte at få spilleminutter for Liverpool.

Fikse driblinger og en fin fysik var pakken, men det blev aldrig helt forløst. Siden da har han været i Bournemouth, Derby og tyrkiske Adanaspor, men det er mere end et år siden, han har været på kontrakt hos en klub. Indtil nu, for han er blevet præsenteret i Ebbsfleet United, der spiller i National League, den femtebedste række i England.

Årsagen til, at 27-årige Ibe har været helt ude i fodboldkulden, har været, at han har kæmpet med mentale problemer. Nu er Jordon Ibe imidlertid tilbage i fodboldvarmen, og han skylder sin nye klub en stor tak, siger han i forbindelse med præsentationen.

- Jeg vil bare tilbage på banen og igen vise folk, hvad jeg kan. 

- Jeg har arbejdet hårdt for at komme hertil, hvor jeg er fokuseret på fodbolden. Jeg tror på mig selv og mine evner til at bidrage på banen. Jeg elsker at være tilbage derude, og det er der, jeg er mest glad, men jeg var nødt til at være rask og klar på at give mig selv den chance, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Måden, Ebbsfleet har hjulpet mig på, så jeg kan være klar, har virkelig været støttende. Jeg stødte til og var nødt til at tro på mig selv og bevise, at jeg fortjener en chance her. Træneren og trænerstaben har bygget min form op til nu her, hvor jeg er klar til at gøre noget med bolden igen, forklarer han.

Jordon Ibe står noteret for 119 Premier League-kampe i karrieren.