Video : Tipsbladet
Generelle

Tidl. VB’er Raphael Dwamena død under kamp

Den tidligere Vejle Boldklub-spiller Raphael Dwamena er gået bort i en alder af kun 28 år.

Der er forfærdelige nyheder fra albansk fodbold lørdag eftermiddag.

Den tidligere Vejle Boldklub-spiller Raphael Dwamena er faldet om under kamp for sin klub, KF Egnatia, og er gået bort i en alder af blot 28 år.

Det bekræfter det albanske fodboldforbund, FSHF, via sin hjemmeside.

- Det albanske fodboldforbund udtrykker sit dybe chok over den tragedie, der skete i dag under kampen mellem Egnatia og Partizani.

- Fodboldspilleren Raphael Dwamena mistede bevidstheden under kampen, og efter at lægerne greb ind på banen, blev han fragtet med ambulance til hospitalet.

- På trods af den hurtige indgriben fra speciallæger og alle efterfølgende bestræbelser på at bringe ham tilbage til livet, døde fodboldspilleren desværre, skriver FSHF.

Forbundet melder desuden, at alle weekendens kampe i den albanske liga er blevet suspenderet. 

Raphael Dwamena har igennem sin karriere døjet med hjerteproblemer, og det var også netop hjerteproblemer, der gjorde, at VB tog spilleren af banen i efteråret 2020 hvorefter klubben gjorde opmærksom på, at han nok havde spillet sin sidste kamp for VB. Han spillede aldrig for VB igen.

I VB nåede han at score to mål i seks kampe. Han nåede desuden at spille for flere østrigske klubber, schweiziske FC Zürich, spanske Levante og havde siden januar spillet for KF Egnatia i albansk fodbold.