Video : Tipsbladet
Generelle

Eks-FCM'er og Hjulmand på årets hold i Portugal

De to Sporting CP-profiler har fået en plads på årets hold i Portugals bedste række.

Morten Hjulmand har i de seneste kampe for det danske landshold gjort sig enormt godt bemærket, men det er ikke kun i Danmark-trøjen, at han har leveret i den netop overståede sæson.

Det har han også i den portugisiske række, hvor han vandt mesterskabet med Sporting CP. Så godt at han er blevet udpeget til en plads på deres udgave af Årets Hold. Det er torsdag blevet offentliggjort af den portugiske liga.

Årets hold bliver udpeget af de forskellige cheftrænere og anførere i de 18 forskellige klubber.

Her er de blevet bedt om at sætte et hold, der spiller i en 4-3-3, hvor Morten Hjulmand altså er blevet placeret lige i midten af de tre, som optræder på den midtbane. 

Med på holdet finder man dog ikke de to Benfica-danskere, der også er i ligaen i form af Alexander Bah og Casper Tengstedt. På Bahs højreback har man i stedet foretrukket Rio Aves 24-årige Costinha.

Helt fremme har man valgt liga-topscorer Gyökeres. Det må også siges at være fair nok, da svenskeren stod bag 29 mål. 

Bemærkelsesværdigt nok er Ousmane Diomande også med. Den tidligere FCM'er, som aldrig fik debut for den midtjyske klub, har også tiltrukket sig en del interesse fra andre klubber på det seneste.

Hele holdet er som følger: Ricardo Velho - Goncalo Inacio, Coates, Diomande, Costinha - P. Goncalves, Hjulmand, Joao Neves - Jota, Gyökeres, Mujica