• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Tidligere Real Madrid-spiller fyret én kamp efter coronapausen

Foto: Getty Images

Middlesbrough genoptog i weekenden sæsonen med et nederlag til Swansea, og det har nu kostet cheftræner Jonathan Woodgate jobbet.

Af clbold.dk

Jonathan Woodgate gik i tre måneder og ventede på, at Championship-sæsonen blev genopstartet, så Middlesbrough-cheftræneren kunne sikre den nordengelske klub endnu en sæson i den næstbedste række.

Den første kamp efter genoptagelsen af sæsonen endte dog med et 3-0-nederlag til Swansea. Og det har nu fået Middlesbrough til at fyre Jonathan Woodgate. Det skriver den engelske avis Gazette. 

Læs også:Middlesbrough-manager: Jeg ønskede at beholde Braithwaite

Jonathan Woodgate ankom til klubbens træningsanlæg tirsdag morgen, men forlod træningsanlægget igen kort efter, forlyder det. Woodgate har sagt farvel til spillerne og staben. 

Middlesbrough har ansat den tidligere Cardiff-cheftræner Neil Warnock som Woodgates afløser. Der venter Warnock en hård opgave, idet Middlesbrough kun ligger over nedrykningsstregen i kraft af en bedre målscore end Hull.

Læs også:Fortsat ingen afklaring på Braithwaite-fremtid

Som spiller tørnede Jonathan Woodgate blandt andet ud for Newcastle, Middlesbrough, Real Madrid og Tottenham. Englænderen havde dog ikke den store succes i Real Madrid, hvor han blandt scorede selvmål og fik rødt kort i sin debut. 

Jonathan Woodgate blev ansat som cheftræner for Middlesbrough sidste sommer, og nåede altså ikke engang at stå i spidsen for den engelske klub i et år. 

Læs også:Middlesbrough holder fast i Braithwaite: Udtaget til træningslejren

Læs også:Martin Braithwaite får ny chance i Middlesbrough: Tavlen er visket ren

Læs også:Tidligere engelsk landsholdsspiller bliver manager for Martin Braithwaite

Superliga

Mere Superliga

Fokus