Foto: IMAGO
Generelle

Tidligere Superliga-angriber i overraskende skifte

Den tidligere Superliga-angriber Adrian Petre tager et gevaldigt skridt nedad med sit seneste klubskifte.

Adrian Petre var i løbet af sine år i Esbjerg fB en trofast mand i angrebet, der scorede sine mål og gjorde sine ting.

Efter afskeden med Superligaen har den rumænske angriber dog været noget mere rodløs. De sidste fire år har han været i seks forskellige klubber - i sidste uge tilføjede han så nummer syv til cv'et.

Og det er et ganske overraskende skifte. Nu skal han nemlig kæmpe om overlevelse i CS Tunari, der spiller i den næstbedste række i Rumænien.

Adrian Petre er blot 26 og burde være i sin bedste fodboldalder. Og det er heller ikke mere end to år siden, at han var den næstmest scorende spiller i FCV Farul, der er placeret i den bedste rumænske række.

De seneste sæsoner har dog været ganske magre med ophold i græske APO Levadiakos og FC Hermannstadt i hjemlandet foruden et halvt år som klubløs. Under 500 spilleminutter er det blevet til fordelt henover perioden.

Nu tager han altså et skridt tilbage for at kickstarte karrieren igen. Det var jo i den næstbedste rumænske række, at Adrian Petre for alvor brød igennem hos UTA Arad med 28 scoringer i 29 kampe.

Målsnittet betagede Esbjerg fB så meget, at man hentede ham til i sommeren 2017. I Superligaen blev det til 11 scoringer i 51 optrædener for Adrian Petre, der forlod dansk fodbold i 2020.

På samme breddegrader er forsvarsspilleren Nemanja Cavnic, der senest var i HB Køge, iøvrigt også blevet præsenteret. Bosniske Zeljeznicar er den bomstærke stopper skiftet til.