• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Andreas Arp

Tidligere Superliga-keeper har succes i Thailand: Et fantastisk skifte

Tidligere Superliga-keeper har succes i Thailand: Et fantastisk skifte
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

27-årige Michael Falkesgaard nyder livet i Thailand, hvor han er blevet en af de bærende profiler på sit hold, True Bangkok United.

Af Andreas Arp

Det hele startede i Brøndby IF for Michael Falkesgaard, der dog også nåede en tur forbi både OB og FC Midtjylland i sin Superliga-tid.

Den 27-årige målmand skiftede dog tilbage i januar den midtjyske hede ud med lidt varmere himmelstrøg i en af Thailands største fodboldklubber, True Bangkok United, hvor han har spillet fast med stor succes:

Læs også: Michael Falkesgaard oplever vild interesse i Thailand

- Indtil videre har det bare været et stort, fedt fodboldeventyr, og det ser ikke ud til at slutte foreløbig,

- Jeg spiller fast, har succes, bor i en storby og oplever en helt anden kultur. Så jo, det har været et fantastisk skifte. Det er en oplevelse for livet, og jeg nyder virkelig, at det går så godt både på og uden for banen, siger Michael Falkesgaard til Ekstra Bladet. 

I Superligaen blev det kun til i alt 19 kampe for Falkesgaard, der nu allerede er noteret for 28 kampe i den bedste thailandske række og ifølge det asiatiske fodboldsite Football Tribe vurderes til at være det bedste indkøb i ligaen i denne sæson. 

Michael Falkesgaard har siden sit skifte til thailandsk fodbold desuden fået debut på det filippinske landshold, som han kan spille for, da hans mor er fra Fillipinerne. Her kan han til januar se frem til at spille Asiens svar på EM, AFC Asian Cup, som Fillipinerne for første gang nogensinde er kvalificeret til. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus