• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Tidligere Superliga-kant overvejer stop: Vil ikke spille bunden af 1. division

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Sivebæk overvejer at stoppe karrieren, efter at han har fået ophævet kontrakten på Island.

Af Victor Risager

Han har næsten 100 Superliga-kampe og mere end 150 kampe i den næstbedste danske række på cv’et, men Christian Sivebæk overvejer nu at stille støvlerne på hylden som 32-årig.

Det fortæller han til bold.dk.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Det er ellers blot et par måneder siden, at han skiftede til islandske Fjölnir på en toårig aftale, men den er blevet ophævet. Det er sket, efter at der kom ekstra restriktioner på ind- og udrejse, fortæller han til mediet, og det ville betyde, at han ville få svært ved at se familien.

Derfor vil han nu overveje om fodboldkarrieren er forbi.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

- Jeg tager mig god tid til at overveje, hvad jeg vil, og jeg afventer lige, hvad der sker. Det skal være noget, der rykker, hvis jeg skal sige ja til det. Jeg kommer ikke til at spille 2. division eller bunden af 1. division. Jeg har været i for gode klubber og været for godt vant til, at jeg kan motivere mig til det, siger Christian Sivebæk til bold.dk og tilføjer, at han dog håber på en topklub i 1. division.

Den danske kantspiller har spillet flest kampe for Viborg FF, hvor han spillede fra 2015 til 2020, men han startede karrieren hos FC Midtjylland og nåede 72 kampe for Ulvene. Han har også været forbi Seattle Sounders i USA og Vejle Boldklub.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus