Video : Tipsbladet
Generelle

Tilbudt 450 millioner: Storklub vil forgylde Eriksen

Christian Eriksen kan til sommer for alvor score kassen, da danskeren kan forlade Tottenham kvit og frit. Franske PSG har nu angiveligt tilbudt Eriksen en fyrstelig hyre.

Christian Eriksen har næppe problemer med økonomien, men til sommer kan danskeren for alvor se frem til at score kassen. Tottenham-spilleren har således modtaget et yderst interessant tilbud fra den franske storklub Paris Saint-Germain.

Til den tid vil Eriksen således være en fri mand, idet hans kontrakt med Tottenham udløber. Og som kontraktfri spiller er man særdeles godt stillet, hvad angår lønforhandlinger med potentielle nye arbejdsgivere.

Det kan Juventus-spilleren Aaron Ramsey skrive under på. Waliseren havde i sommer kontraktudløb i Arsenal, og skiftede herefter til Juventus, hvor han nu hæver 3,5 millioner kroner om ugen i løn.

Det hidtil bedste tilbud
Og nu forlyder det, at Paris Saint-Germain har lagt et ganske fint tilbud på Christian Eriksens bord. Franskmændenes sportsdirektør har således tilbudt danskeren en fem-årig kontrakt med en årsløn på 90 millioner kroner, hvis man skal tro det italienske medie FC Inter News.

Dermed kan Eriksen sammenlagt sætte 450 millioner kroner ind på kontoen, hvis han ender med at tage til Paris og fuldføre kontrakten. Danskerens ugeløn vil lyde på 1,7 millioner kroner om ugen. Ifølge avisen Express tjener danskeren i øjeblikket 655.000 kroner om ugen i Tottenham.

Tilbuddet fra Paris Saint-Germain er rent økonomisk det mest attraktive, som Eriksen hidtil har modtaget, lyder det. Både Inter og Juventus meldes også at være interesseret i Tottenham-profilen, der i weekenden scorede direkte på frispark mod Norwich. De to italienske klubber har angiveligt været i kontakt med Eriksens agent, Martin Schoots. I Spanien er Real Madrid og Atlético Madrid begge interesserede, men ingen af disse to klubber har endnu sendt et officielt bud afsted.