Foto: Getty Images
Generelle

Tipsbladets dom: Han havde en mareridtskamp!

Tipsbladet kigger nærmere på det første pokalopgør mellem AGF og Brøndby.

AGF - Brøndby IF (2-0)

1-0: Janni Serra (42.)

2-0: Frederik Tingager (65.)

Kampens bedste:

AGF

Mon ikke Brøndbys bagkæde har rystet i bukserne ved tanken om at skulle dæmme op for Frederik Tingager i luftrummet. Fyrtårnet fra Holbæk var atter livsfarlig i modstanderens felt og fik ligesom i Parken stanget bolden i kassen fra en dødboldsituation. Han var desuden stabil i forsvaret, hvor han afværgede de gul- og blåklædtes væsentligste fremstød.

Brøndby

Brøndby var en skygge af sig selv på Ceres Park, og der er ikke et tag-selv-bord af gode præstationer at vælge fra. Valget må nok falde på Mathias Kvistgaarden, der som vanlig spillede med stor virkelyst og havde flere gode løb i bagrummet. Marko Divkovic var også livlig på venstreflanken og fik til tider bragt sig i farlige situationer. 

Kampens værste:

Man har sjældent spillet en god kamp, når man bliver flået ude i halvlegen. Ohi Omoijuanfo må dog prise sig lykkelig ved, at Jesper Sørensen ikke trykkede på aftrækkeren, før Peter Kjærsgaard fløjtede til pause. Den store nordmand havde nemlig en vaskeægte mareridtskamp!

Efter godt et kvarters spil brændte han en direktør, hvor han groft sagt var tættere på at sende bolden ud af Ceres Park end i kassen. Godt en halv time senere spillede han atter en hovedrolle, da han forsøgte at cleare bolden på et indlæg - han endte i stedet med at servere den på et sølvfad til Janni Serra, der drønede den i netmaskerne. En aften til glemmebogen for Brøndbys tidligere topscorer.

Kampens detalje:

Midt i første halvleg begynde Ohi Omoijuanfos anførerbind bogstavlig talt at trevle op. Det var et noget tragikomisk syn, der blev symptomatisk for normandens aften i 'Smilets By'.