• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Fire gange i løbet af karrieren har Stig Tøfting været involveret i bataljer med konsekvenser udenfor fodboldbanen: 29. september 1999: Stig Tøfting idømmes 20 dages betinget hæfte for at have tildelt en 24-årig mand mindst én lussing. Tøfting var en sen nattetime på vej gennem byen, da den 24-årige råbte "tyskersvin" og "forræder" efter ham. Han forfulgte ham ind på en McDonalds-restaurant, hvor den 197 cm. høje mand forsøgte at gemme sig en vareelevator. Det var her, han fik lussingen af Tøfting. 15. oktober 2002: Fire måneders ubetinget fængsel lyder dommen til Stig Tøfting efter et overfald på Café Ketchup i København 23. juni - efter hjemkomsten fra VM. Tøfting bliver så rasende over at musikken ikke bliver skruet ned, da han beder om det, at han tildeler lederen af stedet en skalle og slår køkkenchefen i gulvet med et knytnæveslag. Sagen koster ham kontrakten i Bolton. 17. juli 2004: Tøfting får en bøde efter politivedtægten efter en episode i det centrale Århus. En mand giver Tøfting fingeren fordi han føler sig kørt for tæt på i et fodgængerfelt, hvilket får Tøfting til at stige ud og udbede sig en forklaring. Episoden afsluttes med at Tøfting giver manden et let skub i brystet. AGF suspenderer Tøfting i fem dage, men han tages til nåde på grund af sagens bagatel-agtige niveau. 7. december 2004: Stig Tøfting bliver fyret fra AGF efter ballade ved en spillerfest få dage forinden. Tøfting bliver vred på holdkammeraten Søren Pedersen efter en venskabelig brydekamp, der resulterer i en flænset skjorte. Holdkammerater forhindrer slagsmål ved at holde Tøfting tilbage, mens Søren Pedersen i hast forlader festen.

Af SAXoPRESS

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.