Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Tophold henter anfører i dansk kaosklub og Nasri

Foto: Getty Images

Efter et halvt år i dansk fodbold skal den stærke stopper fremover tørne ud for det algirske tophold.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jammerbugt FC har præget overskrifterne i efterhånden flere måneder på grund af blandt andet manglende udbetalinger og en konkursbegæring fra en af klubbens sponsorer.

Det er ikke kun uden for banen, at der hersker total kaos, også på banen formåede holdet ikke at sikre sig overlevelse i 1. division. Den rådne kultur i klubben har siden fået personale til at flygte.

Flere spillere har også forladt klubben og en af dem er anfører Rayan Senhadji. Han skal fremover tørne ud for den algirske topklub JS Kabylie, skriver africafootunited.com.

- To unge spillere har officielt nået til enighed med ledelsen om at bære den røde og grønne trøje fremover. Der er tale om Rayan Senhadji og Kaïs Nasri, skriver klubben på sin hjemmeside.

JS Kabylie endte som nummer to i den forgangne sæson, og nu håber de på, at forstærkningerne kan bringe dem helt til tops. Rayan Senhadji har båret anførerbindet i Jammerbugt FC det sidste halve år, hvor han var på kontrakt med klubben.

Kaïs Nasri er midtbanespiller og kommer til fra Lazios U19-hold.

25-årige Senhadji nåede 14 optrædener i dansk fodbold, som han altså forlader ovenpå nedrykningen til 2. division. JS Kabylie er en af Algeriets mest succesfulde klubber, som har vundet mesterskabet 14 gange.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.