Video : Tipsbladet
Generelle

Topscorer Høgh foran svært klubvalg: Skal ske nu

Aarhus Fremad-bomberen står uden kontrakt, og der er bred interesse.

Kun én spiller i rækkerne Superligaen, 1. division og 2. division scorede flere mål i deres respektive ligaer end Frederik Høgh. Det var Elias Sørensen med 23 mål.

Frederik Høgh lavede 19 mål og var dermed en kæmpe profil i 2. division, hvor hans mandskab i sidste spillerunde smed oprykningen på smertelig vis med et nederlag til Roskilde.

Dermed står den igen på 2. division for Aarhus Fremad, men det bliver ikke nødvendigvis med Frederik Høgh på holdet, for hans kontrakt er udløbet, og klubber fra større ligaer vil have ham. 

- Situationen er den, at Aarhus Fremad har tilbudt en forlængelse, og jeg er i gang med at undersøge mine muligheder.  Jeg ved, at min agent er i dialog med 1. divisionsklubber og en svensk klub. Det er det, der er lige nu, men det er ikke sådan, at jeg skriver under på en kontrakt i morgen, men der er interesse, og det er nu, at det skal ske.

Aarhus Fremad-topscoreren tilføjer: 

- Som udgangspunkt står jeg i en rigtig god position, fordi jeg har haft en vild sæson og har har scoret næstmest i de tre øverste divisioner. Så nu afsøger vi markedet, og så håber jeg, at der er en afgørelse inden for den kommende uge eller to. Men det kan også være, at det går hurtigere end to uger, lyder det fra Frederik Høgh, som lige nu afholder en kort ferie.

Den kommer efter en sæson, hvor Aarhus Fremad som nævnt smed en oprykning med tre nederlag i de sidste tre kampe - det sidste mod den direkte modstander Roskilde, hvor et point havde været nok for det jyske mandskab.

- Det er sådan lidt tosidet at sidde her bagefter og snakke om sæsonen, for på mange måder har den virkelig været god og fed, men vi formåede ikke at lukke den til sidst. Det er mega hårdt at acceptere, at det endte sådan ud.

- Personligt er jeg virkelig glad for og stolt over min egen sæson, for det er det bedste år, jeg har leveret.

Måske skal han levere videre et andet sted end Aarhus Fremad. Det vil de kommende uger vise.