Video : Tipsbladet
Generelle

Transferkaos bag muligt Jon Dahl-exit

En overordentlig stor brøler i transfervinduet er medvirkende til Jon Dahl Tomassons forestående exit i Blackburn, lyder det.

Flere engelske medier kunne onsdag aften fortælle, at Jon Dahl Tomasson ligner en færdig mand i Blackburn efter godt og vel halvandet år i den engelske traditionsklub.

I den forbindelse kunne blandt andre Tipsbladet fortælle, at det er den danske landsholdslegende selv, der har bedt om at komme væk fra klubben, og at det har sat gang i forhandlingerne om et muligt exit.

Og ifølge The Athletic er der særligt én årsag til Jon Dahls ønske om at smutte: Blackburns transferaktivitet under de nuværende ejere.

Særligt én (mislykket) handel fremhæves.

I januars transfervindue var Blackburn således tæt på at hente den amerikanske angriber Duncan McGuire fra Orlando City, og selvom Blackburns ejere i første omgang - efter sigende til Jon Dahls utilfredshed - trak sig fra en handel, blev den ifølge The Athletic genoplivet.

Men så opstod der igen problemer. For da papirarbejdet skulle sendes ind lavede Blackburn én administrativ fejl. I stedet for at trykke “send” trykkede de “gem”, og derfor blev papirerne ikke sendt ind før deadline

Derfor får Blackburn ikke glæde af Duncan McGuire i foråret. 

Og de får altså heller ikke nødvendigvis glæde af Jon Dahl Tomasson. Den 47 år-årige træner har kontrakt med Blackburn frem til sommeren 2025, men alt tyder nu på et snarligt exit.