Generelle Kenneth Jensen

Transfernyt: De har vundet kampen om Skov Olsen

Foto: Getty Images

Ifølge flere medier er den danske kantspiller Andreas Skov Olsen på vej videre fra Bologna, men det bliver ikke til en retur til Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Han gør det godt på landsholdet, men har problemer på klubholdet, og derfor søger Andreas Skov Olsen nu væk fra italienske Bologna, hvor han blandt andet er blevet brugt som wing back.

Og der er ifølge flere tæt på at være hvid røg i transfersagaen, og det er ikke godt nyt for de, der håber på at se den dygtige kantspiller tilbage i Superligaen.

FCK-fanmediet Kvart i Bold fortalte først, at Club Brugge fra Belgien var længst i forhandlingerne med Andreas Skov Olsen, og siden har B.T. fulgt trop.

Ifølge den danske transferjournalist Søren Sorgenfri er det blot en signatur, der mangler, før Andreas Skov Olsen er ny mand i den belgiske klubs trup, og B.T. fortæller, at Club Brugge køber Andreas Skov Olsen for lidt under 50 millioner kroner.

Dermed får FCK heller ikke denne gang Skov Olsen til København.

Landsholdsspilleren, 22 år, har været i Bologna i to og et halvt år uden for alvor at sætte sit aftryk på holdet, og i denne sæson er det blevet til 18 kampe uden en scoring. I alt har Skov Olsen 70 førsteholdskampe for Bologna. Det er blevet til tre mål og fem assists, og nu peger alt altså mod, at han skal kickstarte klubkarrieren i Club Brugge, der aktuelt ligger nummer to i den bedste belgiske række.

Også FC Midtjylland har været interesseret i Skov Olsen, skriver B.T.