• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Trods avancement: Er stærkt utilfreds med dette

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Cheftræneren peger på flere ting, der kunne have været bedre i tirsdagens pokalkamp.

Af Kristian Porse

Vejle Boldklub fik vendt skidt til godt i tirsdagens pokalbrag mod AC Horsens. 

Hele kampen så det nemlig ud til, at Peter Sørensen og resten af Vejle-mandskabet måtte se sig slået ud af AC Horsens, der kom foran efter blot tre minutters spil. 

Føringen holdt helt frem til dommerens overtid, men så ville Vejle-angriberen Allan Sousa det anderledes. 

Her fik han nemlig udlignet til 1-1 og sendt de to hold i forlænget spilletid. 

I den forlængede spilletid var Vejle bedst, og efter scoringer af Kevin Custovic og redningsmanden Sousa kunne Superliga-holdet juble over sejren og avancementet i turneringen. 

Efter kampen var cheftræner Peter Sørensen dog ikke helt tilfreds med præstationen. 

- Vi så i dag værdien af at have en god bænk. For det er spillere fra bænken, der kommer ind og gør en forskel, siger han ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter. 

- For mange spiller under niveau i en 1. halvleg, som jeg er stærkt utilfreds med. Vi spiller uden initiativ, aggressivitet og mod. Men i 2. halvleg slår vi igen og spiller os tilbage i kampen, for vi har spillere, der kommer ind med noget energi og noget vilje. Lundrim Hetemi kommer ind og tager spillet til sig og er modig. Han er en stor del af årsagen til, at vi kan sætte Horsens så meget under tryk, siger han. 

Peter Sørensen smed i løbet af kampen forsvarsspilleren Denis Kolinger frem som angriber, og efter kampen kommenterede cheftræneren også på den beslutning. 

- Med ham i front gav vi Horsens noget at forholde sig til. Vi kunne spille højt op på ham, eller vi kunne spille fladt til allestedsnærværende Sousa, som i de sidste to-tre uger har vist sig som den Sousa, vi kendte fra tidligere, siger han og fortsætter.

- Jeg valgte også at holde Kolinger fremme, selv efter vi kom foran. Forsvaret fungerede fint, og med Dennis havde vi så stadig en ekstra trussel mod deres defensiv. Han er jo ikke blot stationær, men også en energisk presspiller, så vi forhindrede dem i bare at tage fat i bolden og presse os i bund, siger han. 

Med sejren over AC Horsens er Vejle Boldklub nu klar til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020