• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Trods nyt bud: Dansker kan droppe stort skifte

Foto: Getty Images

Der er nyt i sagaen om den danske forsvarsspiller.

Af Mads Bye Marboe

Sevilla har forsøgt at slå kløerne om Victor Nelsson det meste af sommeren, men har indtil videre ikke haft held med missionen.

Det er løbende blevet beskrevet, hvordan Sevilla har hævet buddet på den danske landsholdsspiller, og senest gik historien på, at spanierne havde smidt 126 millioner kroner efter Nelsson.

Nu erfarer tyrkiske Hurriyet imidlertid, at buddet er blevet hævet til 111,5 millioner kroner plus 22 millioner kroner i bonusser. Altså en samlet pakke på 133,5 millioner kroner. Det skulle Galatasaray dog have afvist, ligesom man igen har pointeret over for Sevilla, at Nelsson ikke bliver solgt for mindre end hans frikøbsklausul på 186 millioner kroner. 

Victor Nelsson har siden holdt møder med næstformand Erden Timur og cheftræner Okan Buruk, og ifølge Hurriyet er det lykkedes dem at overbevise danskeren om at tage endnu en sæson i klubben.

Det forlyder dog samtidig, at hvis Sevilla vender tilbage med et bud på 150 millioner kroner eller mere, er Galatasaray klar til at sætte sig ved forhandlingsbordet igen.

Victor Nelsson skiftede til Galatasaray sidste sommer og har først kontraktudløb i sommeren 2026.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.