• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Trods sejr over danskere: Det gik ad helvedes til

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Elfsborg fik en sen sejr over Lyngby Boldklub, men svenskernes keeper var slet, slet ikke tilfreds.

Af Kenneth Jensen

Når en angriber begår en fejl og brænder en chance, er det op på hesten igen, men når det er en målmand, er der afregning ved kasse et. Ofte i hvert fald.

Og sådan var det også, da Lyngby Boldklub og Elfsborg mødtes i en testkamp tidligere tirsdag.

Her endte svenskerne godt nok med at vinde opgøret med 4-3 efter to meget sene scoringer, men Elfsborgs keeper var ikke tilfreds med kampen og sin egen præstation.

Målmand Tim Rönning, der tidligere er blevet kritiseret for at være dårlig med fødderne, forærede Lyngby bolden ved målet til 1-0, da han afleverede lige ned gennem midten til en helt fri Alfred Finnbogason, der uselvisk spillede den til siden til Tochi Chukwuani, der kunne score til 1-0. 

Så hvad skete der for Tim Rönning?

- Jeg måtte jo forsøge at redde bolden, men det gik så også ad helvedes til, sagde keeperen efter kampen til Aftonbladet.

- Alle, der følger Elfsborg, ved, at mit spil med fødderne er noget, der kan blive bedre. Men jeg vil ikke gemme mig i de her situationer - jeg vil blive ved med at forsøge at slå den rette aflevering - specielt i en træningskamp. Jeg vil hellere gøre det her (lave fejlen) end i premieren i Allsvenskan, siger han videre.

Danske Jeppe Okkels kom på tavlen for Elfsborg, der altså endte med at vinde opgøret.

For Lyngby Boldklub handler dette forår om at finde de fornødne point, så man kan overleve. Men efter at have solggt ud af truppens gode spillere er det svært at se holdet overleve.