Video : Tipsbladet
Generelle

Udlejet FCK-spiller bryder 661 dages måltørke

Den udlejede FC København-kantspiller har endelig brudt sin måltørke.

I fodbold handler det om at score mål, og som offensivspiller er det en direkte del af jobbeskrivelse at sende bolden i kassen.

Til trods for det har Paul Mukairu haft mere end almindeligt svært ved at score, siden han i januar 2022 skiftede til FC København.

Nu har den 23-årige kantspiller dog fået hul på bylden - godt nok ikke i FCK, men for Reading, hvortil han er udlejet for hele denne sæson.

Tirsdag aften kom Mukairu således på måltavlen for første gang for Reading, da mandskabet smadrede Exeter City med hele 9-0 i den såkaldte EFL Trophy-turnering. Og som om at det ikke var nok, blev han endda dobbelt målscorer med scoringer i både det 56. og 60. minut.

Det var hans første scoringer siden november 2021. Dengang spillede han i Antalyaspor og scorede i tre ligakampe i træk, hvoraf det sidste kom mod Alanyaspor den 27. november 2021 - altså 661 dage før tirsdagens mål.

Med til historien hører selvfølgelig, at Mukairu ikke har spillet meget for FC København i mellemtiden. 25 optrædener blev det godt nok til, men langt de fleste var korte indhop.

Paul Mukairu, 23 år, har stadig kontrakt med FC København frem til udgangen af 2025. Han er dog som nævnt udlejet til Reading frem til sommeren 2024.