• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Uffe Bech scorer ny tjans

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller har kommenteret flere kampe for TV 2 på det seneste.

Af Jacob Quvang

Når Uffe Bech en dag stiller støvlerne på hylden, så kan den næste karrierevej meget vel være banet for ham.

Den vævre kantspiller, der har fire landskampe på CV'et samt kampe for Brøndby, FC Nordsjælland, Hannover 96 og Panathinaikos, har den seneste tid kloget sig på fodbold hos TV 2 - senest som kommentator til Kroatien - Wales og Slovenien - San Marino. 

I efteråret var han også med i TV 2's fodboldprogram 'Kant', ligesom han om få uger skal kommentere italiensk fodbold for TV-kanalen. 

Til Ekstra Bladet siger Uffe Bech, at det er en fin tjans, så længe det ikke forstyrrer hans genoptræning. Til gengæld ved han ikke om, om han vil arbejde som kommentator som på fuld tid, når den aktive spillerkarriere endegyldigt slutter.

- Det er stadig lidt tidligt at sige. Nu har jeg lige haft mine første kampe, men jeg synes, at det har været sjovt at prøve. Der er en del ting, jeg tænker, der kan være en mulighed. Der synes jeg, at det er en af dem, siger Uffe Bech til avisen. 

Det kan nogle gange være svært at forstå, at Uffe Bech blot fyldte 30 år tilbage i januar. Han har været med i gamet i mange år efterhånden, og hans fire landskampe blev spillet helt tilbage i 2013 og i 2014. 

Skader har dog præget hele hans karriere på den dårlige måde, og siden sidste sommer har Uffe Bech været klubløs efter bruddet med Panathinaikos, som han nåede at spille 13 kampe for fra 2019 til 2022. 

Efter hans udtalelser til Ekstra Bladet at dømme, så satser han stadig på fodbolden og på at få sin krop i omdrejninger igen. Hvis ikke det lykkes, er det jo meget godt at have noget i ærmet.