• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Ung dansker imponerer i New York

Foto: Getty Images

Den tidligere OB'er Mathias Jørgensen har endnu ikke fået sin debut i sin nye amerikanske klub, men det er godt på vej, understreger cheftræneren.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere OB-angriber Mathias Jørgensen er tilsyneladende kommet rigtig godt i gang med sit nystartede ophold hos amerikanske New York Red Bulls, selvom det dog ikke er blevet til kampe for ham endnu.

Det kan dog godt komme tæt på, og forud for den seneste kamp mod Santos Laguna i den nordamerikanske udgave af Champions League, var der store roser fra klubbens cheftræner Chris Armas.

Det fortæller han om på klubbens officielle hjemmeside.

- Vi ser meget af det, som vi så, da vi scoutede ham, som handlede om fart og målfarlighed, lyder det fra Armas, der også overvejer, hvorvidt den unge dansker kan danne angrebspar med Bradley Wright-Philips.

Derudover arbejder Mathias Jørgensen ifølge træneren på at tilvænne sig den spillestil, man har i New Yorker-klubben, og det skulle gå rigtig godt.

- Han er 18 år, og han en frygtløs tilgang. Han kæmper og løber for holdet, forsvarer og forstår, hvordan vi spiller. Helt generelt har han god forståelse for spillet, lyder det fra Armas, som sagtens kan se ham som en del af holdet snart.

Mathias Jørgensen nåede at spille 16 Superliga-kampe for OB, inden han tog over Atlanten.