Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Vagner Love er snart ledig på markedet

Vagner Love får ikke forlænget kontrakten med Sport Recife, når den udløber ved årsskiftet.

Medmindre Vagner Love stopper karrieren efter nytår, så vil han snart kunne skrive endnu en klub på sit efterhånden lange CV.

Hans kontrakt med Sport Recife bliver nemlig ikke forlænget, når den udløber på årets sidste dag. Det siger Vagner Loves' agent Evandro Ferreira til Ge Globo. 

- Vagner kommer ikke til at fortsætte i Sport. Det er sikkert, siger han, mens han slår fast, at der ikke har været nogen forhandlinger med den brasilianske klub, der selv bekræfter overfor mediet, at parterne går hvert til sit. 

Det var ellers den klub, som han skiftede til efter opholdet i FC Midtjylland i foråret 2022. Det har egentlig været forholdsvis succesfuldt for Vagner Love, der nettede 30 gange i 77 kampe for klubben, der frister en tilværelse i den næstbedste brasilianske række. 

Helt så succesfuldt var opholdet i FC Midtjylland ikke. Ti kampe blev han i alt noteret for, og stort set alle sammen var ultra korte indhop med under et kvarter på banen. Alligevel nåede han at garne en enkelt gang for Ulvene. 

Nu er spørgsmålet, hvor han skal det fremover med sine 39 år på bagen.