• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Vanvidsresultat i Holland: Vinder 55-0

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Målmanden scorede syv gange i vanvittig pokalkamp i Holland.

Af Ole Hoffskov

I Holland har man en pokalturnering for ikke professionelle klubber, hvor hold på tværs af de lavere rækker møder hinanden. Her var der ingen tvivl om udfaldet, da ELI 3 fra Hollands sjettebedste række mødte tiendeholdet fra klubben Sparta 25 søndag eftermiddag.

Opgøret endte med en sejr på vanvittige 55-0 til ELI 3, skriver flere hollandske medier. 

Sparta 25's tiendehold er stablet på benene af en gruppe venner, og flere af spillerne har ikke tidligere rørt en fodbold. Til opgøret mod ELI 3 havde Sparta 25 mere end vanskeligt ved at stille hold, og derfor måtte man låne to spillere fra klubbens handicaphold. 

Det lykkedes lige akkurat at støve 11 spillere sammen til pokalkampen, men tidligt i opgøret måtte tre spillere udgå med skader, og så var der kun otte spillere tilbage mod de 11 fra ELI 3. 

Det skulle gå galt. Og det gjorde det. 

ELI 3 scorede mål på samlebånd mod det sagesløse hjemmehold, og det lykkedes altså at vinde opgøret med hele 55-0. I anden halvleg valgte ELI at placere holdets målmand i angrebet - han scorede syv gange. 

Rob Vereijken, der er træner for ELI 3, fastslår, at han har stor respekt for Sparta 25-spillerne, som hans hold massakrerede.

- Jeg har naturligvis aldrig oplevet noget lignende før. Forskellen var meget stor, og vi scorede mange mål, men de var et meget venligt hold. De hverken råbte eller spillede svinsk. De blev bare ved med at spille. Men når man blot er otte mand på banen, kan det gå stærkt, siger Vereijken til Eindhovens Dagblad og tilføjer:

- I omklædningsrummet efter kampen talte vi om, hvorvidt det overhovedet var fedt. Jeg vil meget hellere have en kamp, hvor vi vinder 3-2 på en scoring i sidste minut, end en kamp, hvor vi vinder 55-0. Det sjove forsvinder hurtigt. 

Pokalkampen var den blot anden, som tiendeholdet i Sparta 25 spillede sammen. Det første opgør var en ligakamp, som endte med et nederlag på 4-8. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020