Video : Tipsbladet
Generelle

Vanvittig nedtur: Nu vil ingen have ham

For fire år siden blev han solgt for 750 millioner kroner. Nu står Eden Hazard uden kontrakt - og uden tilbud.

Spoler vi tiden blot fire år tilbage, var der ingen tvivl om, at Eden Hazard var en af verdens allerbedste fodboldspillere. I sommeren 2019 var han netop blevet kåret til årets spiller i både Chelsea for fjerde gang og årets spiller i Belgien for tredje gang i træk.

Det udmøntede sig i et drømmeskifte til Real Madrid, der betalte godt 750 millioner kroner for belgieren, men det er i stedet endt i et mareridt.

I Real Madrid døjede Hazard med skader, ligesom han slet ikke kunne ramme vanligt niveau, når han endelig spillede.

I juli ophævede Real Madrid så med den nu 32-årige belgier et år før tid, men trods hans flotte CV, er det ikke nogen nem opgave for Hazard at finde en ny klub.

Ifølge avisen Sport har Eden Hazard således ikke nogen tilbud på bordet, selvom han nu har stået uden klub i over en måned og altså kan erhverves kvit og frit.

Der har ellers været rygter om, at han kunne være på vej til Inter Miami for at spille med Lionel Messi og Sergio Busquets, men det skifte er stort set udelukket nu, skriver Sport og henviser til MLS’ regler.

Derfor melder avisen, at Hazard muligvis kan se sig nødsaget til at lægge støvlerne på hylden og stoppe karrieren i en alder af blot 32 år.

Eden Hazard noterede sig for syv mål og 12 oplæg i 76 kampe for Real Madrid. Hos Chelsea nød han noget mere succes med 110 mål og 92 assister i 352 kampe, mens det blev til 33 scoringer i 126 landskampe for Belgien.