Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk megaskifte i sigte? Højbjerg får ny agent

Pierre-Emile Højbjerg har fået ny agent, og noget kan tyde på, at der så gøres klar til et sommerskifte.

Det er langt fra utænkeligt, at Pierre-Emile Højbjerg søger mod andre himmelstrøg til sommer, efter han er raslet nedad hierarkiet i Tottenham Hotspur. 

Nu har danskeren i hvert fald taget et stort skridt mod noget, der kan tyde på en transfer. 

Efter at der i længere tid har været uvished omkring Pierre-Emile Højbjergs agentsituation, så er der nu styr på sagerne. Således repræsenteres Pierre-Emile Højbjerg fremover af USG Italy. Det bekræfter bureauet på sine Instagram-kanaler, hvor de melder, at han bliver en del af deres italienske familie. 

Fabrizio Romano melder ligeledes om skiftet, hvor han tilføjer et billede af Højbjerg til bords med agenten Luca Puccinelli, som repræsenterer USG Italy.

Vil man søge agentbureauet frem, så nytter det ikke noget, at man skriver Italy, her kommer der nemlig ikke noget frem. USG står for Unique Sports Group, og det er en stor spiller på markedet med spillere som Reece James, Anthony Gordon og Aaron Wan-Bissaka i folden.

Skal man så lægge noget i det? Det må tiden vise. Men mon ikke, at USG Italy netop er specialister i det italienske marked?

Sikkert er det, at Højbjerg ofte sættes i forbindelse med italiensk fodbold, hvor Juventus flere gange i januar blev meldt som bejler. Napoli har også været meldt som et emne, og med agentskiftet virker det da bestemt ikke utænkeligt, at rygterne om et skifte til støvlelandet blot vil tage til.